دفتر اصفهان : 36618510-31-0098
دفتر تهران : 12-88538411-21-0098

آدرس کانال تلگرام وایرلس و مایکروویو شرکت داده نما :‌

آدرس کانال تلگرام VOIP  شرکت داده نما:

آدرس کانال آپارات شرکت داده نما: aparat

اخبار شرکت

برگزاری نمایشگاه بین المللی اتوکام 2016 اصفهان

نمایشگاه بین المللی اتوکام 2016 اصفهان در محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی برگزار می شود.

نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و اتوماسیون اداری (اتوکام) 2015 اصفهان از مورخ 20 لغایت 24 آبان ماه 1395 در محل نمایشگاه های بین المللی اصفهان واقع در پل تاریخی شهرستان برگزار می شود. ساعت بازدید از نمایشگاه 15 الی 21 می باشد.

ادغام نمايشگاه كامپيوتر با نمايشگاه مخابرات و جشنواره فروش، مي تواند نقطه قوت رويداد امسال باشد

مدیر روابط عمومی شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان گفت: ادغام نمایشگاه کامپیوتر و اتوماسیون اداری با نمایشگاه مخابرات و جشنواره فروش رایانه و تجهیزات دیجیتال، می تواند نقطه قوت این رویداد در سال جاری باشد.

به گزارش واحد رسانه شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان، محسن حبیبی با اشاره به برگزاری این نمایشگاه ها از 20 تا 24 آبان ماه در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان، اظهار داشت: در نمایشگاه اتوکام که یک نمایشگاه تخصصی است، فروش به صورت مستقیم وجود ندارد و این نمایشگاه در واقع محلی برای عقد قراردادهای تجاری، یافتن شرکای جدید و ایجاد تعامل های تازه است. اما در هر حال عنوان نمایشگاه کامپیوتر، تعدادی مخاطب عام را به این محل می کشاند که عدم اطلاع آنان از مباحث تخصصی می تواند در فعالیت حرفه ای مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان متخصص، اخلال ایجاد کند. وی ادامه داد: از سوی دیگر ورود این مخاطب عام به نمایشگاه، بهترین فرصت را در اختیار تولیدکنندگان نرم افزارها و سخت افزارهای داخلی قرار می دهد تا خود را به بدنه جامعه معرفی کنند.

وی اضافه کرد: به دلیل شباهت نام این نمایشگاه ها، با وجود اطلاع رسانی های جامع باز هم مخاطب عام به بازدید از نمایشگاه اتوکام می پرداخت و همچنین بخشی از مخاطبان نمایشگاه مخابرات نیز دچار سردرگمی می شدند. از این رو این سه رویداد با هم ادغام شد تا مخاطبان هر بخش به دنبال غرفه های مورد نظر به سالن نمایشگاه مربوطه هدایت شوند.

حبیبی اذعان داشت: فناوری اطلاعات(IT)  در سال های گذشته به فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) تبدیل شد و در حال حاضر نیز دنیای فناوری اطلاعات تمرکز زیادی بر بخش ارتباطات دارد و بیش از هر چیز نیازمند ارتباطات بیشتر است، بنابراین این نمایشگاه به عنوان یکی از حرفه ای ترین بسترهای موجود تلاش دارد این ارتباط بین بخشی را به خوبی جهت دهد.

عضو ستاد نمایشگاه اتوکام ۲۰۱۶ تأکید کرد: این اقدامات بر اساس بررسی نظرسنجی ها و نظرات بازدیدکنندگان متخصص و مشارکت کنندگان در دوره های گذشته انجام گرفته و این تغییر می تواند نقطه قوت این رویداد باشد به شرط آن که بهره برداران اصلی نمایشگاه، بتوانند استفاده لازم را کسب کرده و بر اساس این تغییرات با هدف گذاری و برنامه ریزی درست و با تکیه بر شناخت مخاطب در نمایشگاه حضور یابند.

از اهداف برگزاری این نمایشگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

-نمایش و عرضه آخرین محصولات و دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات

-گرد هم آوردن علاقمندان به حوزه های مختلف نرم افزار، سخت افزار، شبکه، امنیت و ... در فضای نمایشگاه به منظور تبادل اطلاعات، دانش فنی و بیان مسایل و دغدغه های صنفی

-ارتقای سطح دانش و تخصص فعالان این بخش

-تشریک مساعی و انسجام بخشی شرکت ها و برندهای فعال در این زمینه

-کمک به رشد تولیدات ملی و بومی سازی فناوری ها در ایران توسط متخصصان کشور

-افزایش سهم بازار کشور از درآمدهای جهانی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات

-جلب نگاه مسوولان و برنامه ریزان به موضوع فناوری اطلاعات و ارتباطات و دغدغه های فعالان این بخش

لازم به ذکر است که شرکت ارتباطات شبکه داده نما در این نمایشگاه شرکت و به معرفی محصولات، تجهیزات و همچنین خدمات خود میپردازد.

برای اطلاع از فن آوری های نوین ارتباطی شبکه های وایرلس و ماکرویو و مراکز تلفنی تحت شبکه از کانال تلگرامی ما به آدرسهای Wireless_tech@ و Voip_Tech@  دیدن فرمایید.

درباره ما

شرکت ارتباطات داده نما فعالیت ابتدایی خود را درزمینه خدمات فناوری اطلاعات در سال 1380 آغاز نمود و از سال 81 در زمینه تامین و فروش تجهیزات اکتیو شبکه های رایانه ای (سیسکو و تجهیزات وایرلس) به صورت گسترده شروع به فعالیت نمود.

آدرس کانالهای WIRELESS_TECH@ وVOIP_TECH@ شرکت داده نما

تماس

آدرس دفتر اصفهان : خیابان رحیم ارباب - نبش چهار راه رکن الملک - پلاک 238
تلفن : 12-36618510-031
فکس : 12-36618510-031

آدرس دفتر تهران : خیابان مطهری - خیابان شهید علی اکبری (پارسا) - پلاک 83 - طبقه سوم - واحد 7
تلفن: 12-88538411-021
فکس : 88766762-021

عضویت در خبر نامه

از جدیدترین محصولات و تخفیف های ما آگاه شوید. ما اسپم ارسال نمی کنیم.
bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow