دفتر اصفهان : 36618510-31-0098

aparat

اخبار شرکت

تجربه لینک 90KM Diversity با میموسا

در این مقاله قصد داریم  راه اندازی لینک 90کیلومتری در آمریکا با فناوری Diversity و با استفاده از محصولات میموسا جهت جلوگیری از اثرات انعکاس مزاحم از سطح آب و مبارزه با پدیده داکتینگ انجام شده است را گزارش دهیم.

در این لینک دایورسیتی که در آن سیگنالها بوسیله دو دیش متفاوت که فیدهای آنها بطور عمودی دقیقا به اندازه 11 فوت از هم جدا هستند، دریافت میشوند. ما در حدود 2 ماه زمان برای طراحی سایت و امتحان کردن پیکره بندی های مختلف در سایت سمت مقابل صرف کردیم تا مشخص شود چگونه لینک بطول 56 مایل (90 کیلومتر) اصلاح میشود. طرح اولیه قرار دادن دو رادیو کلاینت C5c میموسا با دیشهای 10فوتی در هر دو طرف لینک مورد نظر بود. ما سیگنال 43- دی بی را با توجه به لینکی که قبلا تنظیم شده بود پیش بینی میکردیم. ما از محاسبات Ducting خلیج مونتری استفاده کردیم و معتقد بودیم که به اندازه کافی بالاتر از Ducting خلیج قرار داریم و از بالای آن عبور میکنیم.

ما یک روز برای تنظیم کردن دیشهای 10 فوت صرف کردیم اما متوجه شدیم که بهتر از اثر سیگنال دیش 3فوت نشد. ما در ته تپه مستقر شده بودیم و Ducting یکسانی را مشاهده کردیم که باعث تغییرات دی بی از رنج 59- تا 85- شد، بنابراین یک دیش 3فوتی را از یک برند متفاوت بکار بردیم تا ببینیم آیا نظریه ما درست بود یا نه. ما با دیش جدید 3 فوت نیز نتیجه مشابه با دیش10فوت مشاهده کردیم.

حال به میز طراحی برگشتیم و طرحی را برنامه ریزی کردیم تا در خلیج مونتری دیشها را بصورت عمودی با یک فاصله استاندارد از یکدیگر مستقر کنیم. یک دیش 3فوتی به طور مستقیم در محل مستقر شد و سپس یک دیش 2فوتی با اختلاف حدود 2 درجه بمنظور اطلاح وارونگی هوا و کاهش اثر داکتینگ سطح آب قرار گرفت. سپس در این سایت ما تصمیم به استفاده از اکسس پوینت میموسا مدل A5C بعنوان رادیو point-to-point گرفتیم بدلیل اینکه 4 chain با پورت مجزا دارد،

در حالیکه C5c فقط 2 chain دارد و محصول A5c تنها محصول میموساست که میتواند برای ایجاد این لینک دایورسیتی استفاده شود زیرا 4 پورت دارد و دیشها از کانال یکسال استفاده میکنند و موجب افزابش گیرندگی سیگنال با تنوع آنتن میشود.

شما میتوانید دو دیش دوآل را با مجموع 4 ورودی به A5c متصل کنید. این شبیه است به آنچه بقیه با Hornهای شرکت RF Element برای فواصل کوتاه انجام میدهند، اما در این شرایط با فاصله طولانی 90 کیلومتر، این دیشها از نظر پوشش افقی یکسان هستند اما از نظر پوشش عمودی 2 درجه اختلاف دارند. رادیوی C5c میتواند شبیه یک لینک PtP به رادیوی A5c با 90 کیلومتر فاصله متصل شود و همچنین با استفاده از دیش ثانویه که تا 2درجه به سمت بالا کج شده است اثرات ducting و چند مسیرگی را جبران نماید. با توجه به اینکه در این ارتباط فقط سیگنال مناسب از دو chain کفایت مینماید، لذا A5c بین دو مجموعه از chainها سوئیچ میکند. این زمانی اتفاق می افتد که chain شماره 1 و 2 یا chain شماره 3 و 4 محو شود.

در ایستگاه روستای کارمل که رادیوی C5c مستقر بود، ما از یک دیش 10 فوت C-Band (بعنوان یک رفلکتور بزرگ) با یک فنداسیون بتنی عمیق 6پایه ای استفاده کردیم. این دیش سیگنالهای دوگانه را از دو Chain سایت مقابل دریافت میکند و همچنین این آنتن بزرگ برابر با  43 دی بی gain (بهره) دارد و به قیمت ارزان در حدود 300 دلار به فروش میرسد. این قیمت در حدود یک دهم ارزش یک دیش صنعتی با اندازه مشابه میباشد. ما از یک Horn90 درجه ای تولید شرکت RF Element بعنوان فید هورن دیش استفاده کردیم.

رادیوی A5c در حالت نقطه به چند نقطه ( PtMP) عمل میکند. بعلت فاصله طولانی و نیاز به یک ارتباط PtP ما برخی از ترفندهای جزئی را در فریم ور انجام دادیم که مهمترین آنها تنظیم زمان ACK بود. در حال حاضر، حداکثر فاصله در A5c 90 کیلومتر است و ما به این فاصله رسیدیم.

از این پروژه گزارشی آماده شده است که در ادامه همراه با تصاویر قابل مشاهده می باشد.

در آخر متذکر میشویم که این فرآیند صرفا استفاده خلاقانه از تجهیزات میموسا بعنوان لینک دایورسیتی میباشد و جهت راه اندازی یک ارتباط دایورسیتی حرفه ای و استاندارد میبایست از تجهیزات مایکروویو مخصوص برای کاهش اثرات چندمسیرگی سطح آب استفاده کرد.

جزئیات فنی این پروژه :

Radios: Mimosa A5c and Mimosa C5c
Dishes: RD5G34 and 30 dBi dish on the A5c and C-Band 10ft dish for C5c
LMR Cables: A5c is using LMR400 N to N. C5c is using LMR240 N to RPSMA
Mount: 10x10x10 Baird Satellite Rooftop Mount
Diversity Mount: This is using 4 railroad ties with a Baird 10x10x10 satellite rooftop mount attached with all thread

تهیه شده در بخش تحقیق و توسعه شرکت ارتباطات شبکه داده نما

1112,    13  خرداد  1397 ,   اخبار شرکت

نظر دادن

شرکت ارتباطات داده نما فعالیت ابتدایی خود را درزمینه خدمات فناوری اطلاعات در سال 1380 آغاز نمود و از سال 81 در زمینه تامین و فروش تجهیزات اکتیو شبکه های رایانه ای (سیسکو و تجهیزات وایرلس) به صورت گسترده شروع به فعالیت نمود.

آدرس کانالهای WIRELESS_TECH@ وVOIP_TECH@ شرکت داده نما

آدرس دفتر اصفهان : خیابان رحیم ارباب - نبش چهار راه رکن الملک - پلاک 238
تلفن : 12-36618510-031
فکس : 12-36618510-031

آدرس دفتر تهران : خیابان مطهری - خیابان شهید علی اکبری (پارسا) - پلاک 83 - طبقه سوم - واحد 7
تلفن: 12-88538411-021
فکس : 88766762-021
از جدیدترین محصولات و تخفیف های ما آگاه شوید. ما اسپم ارسال نمی کنیم.
bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow