دفتر اصفهان : 36618510-31-0098

aparat

اخبار شرکت

برگزاری سمینار تداخل فرکانسی - تهران

درتاریخ ۷ تیر۹۷ اولین سمینار تخصصی تداخل فرکانسی و راهبردها در تهران با رویکرد بررسی آلودگی فرکانسی در بازه ۵ و ۲۴ گیگاهرتز با حضور نزدیک بر ۷۰ نفر از متخصصین این حوزه در هتل کوثر برگزار گردید . درابتدا به معرفی کلیه بازه های فرکانسی آزاد و غیرآزاد لایسنس باند پرداخته شد و سپس تکنولوژی FDD و TDD تشریح گردید .

سپس تداخل از جنس CCI و ACI مورد بحث قرار گرفت . بعد به اختصار لینک باجت تشریح شد و سپس اثرات SNR  با توجه به میزان تداخل و اسپکترام بر روی بودجه لینک و سیگنال دریافتی مشخص گردید . سپس پیش بینی تروپوت باتوجه به میزان تداخل باتوجه به جداول سیگنال و SNR  و همچنین اسپکترام دستگاهها آموزش داده شد. در ادامه اسپکترام موج تجهیزات مختلف رادیویی مورد بررسی قرار گرفت. بعد روی اسپکترام رادیوهای مختلف تحلیل انجام گرفت . تکنولوژی جدید TDMA-FD  برای نجات از آلودگی فرکانسی تشریح شد. علل آلودگی فرکانسی و راهکارها در اخر لیست شد و در انتها کارگاه آلودگی فرکانسی میکروتیک روی اسپکترام میموسا به نمایش گذاشته شد و مورد بررسی قرار گرفت .در پایان سمینار عکس گروهی با برخی از شرکت کنندگان در ورودی هتل گرفته شد و روی کانال قرار گرفت .

127,    13  تیر  1397 ,   اخبار شرکت

نظر دادن

شرکت ارتباطات داده نما فعالیت ابتدایی خود را درزمینه خدمات فناوری اطلاعات در سال 1380 آغاز نمود و از سال 81 در زمینه تامین و فروش تجهیزات اکتیو شبکه های رایانه ای (سیسکو و تجهیزات وایرلس) به صورت گسترده شروع به فعالیت نمود.

آدرس کانالهای WIRELESS_TECH@ وVOIP_TECH@ شرکت داده نما

آدرس دفتر اصفهان : خیابان رحیم ارباب - نبش چهار راه رکن الملک - پلاک 238
تلفن : 12-36618510-031
فکس : 12-36618510-031

آدرس دفتر تهران : خیابان مطهری - خیابان شهید علی اکبری (پارسا) - پلاک 83 - طبقه سوم - واحد 7
تلفن: 12-88538411-021
فکس : 88766762-021
از جدیدترین محصولات و تخفیف های ما آگاه شوید. ما اسپم ارسال نمی کنیم.
bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow