هشدار

برگزاری سمینار تداخل فرکانسی - تهران

این مورد را ارزیابی کنید
(15 رای‌ها)

درتاریخ ۷ تیر۹۷ اولین سمینار تخصصی تداخل فرکانسی و راهبردها در تهران با رویکرد بررسی آلودگی فرکانسی در بازه ۵ و ۲۴ گیگاهرتز با حضور نزدیک بر ۷۰ نفر از متخصصین این حوزه در هتل کوثر برگزار گردید . درابتدا به معرفی کلیه بازه های فرکانسی آزاد و غیرآزاد لایسنس باند پرداخته شد و سپس تکنولوژی FDD و TDD تشریح گردید .

سپس تداخل از جنس CCI و ACI مورد بحث قرار گرفت . بعد به اختصار لینک باجت تشریح شد و سپس اثرات SNR  با توجه به میزان تداخل و اسپکترام بر روی بودجه لینک و سیگنال دریافتی مشخص گردید . سپس پیش بینی تروپوت باتوجه به میزان تداخل باتوجه به جداول سیگنال و SNR  و همچنین اسپکترام دستگاهها آموزش داده شد. در ادامه اسپکترام موج تجهیزات مختلف رادیویی مورد بررسی قرار گرفت. بعد روی اسپکترام رادیوهای مختلف تحلیل انجام گرفت . تکنولوژی جدید TDMA-FD  برای نجات از آلودگی فرکانسی تشریح شد. علل آلودگی فرکانسی و راهکارها در اخر لیست شد و در انتها کارگاه آلودگی فرکانسی میکروتیک روی اسپکترام میموسا به نمایش گذاشته شد و مورد بررسی قرار گرفت .در پایان سمینار عکس گروهی با برخی از شرکت کنندگان در ورودی هتل گرفته شد و روی کانال قرار گرفت .

[widgetkit id=25]

خواندن 1557 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 13 تیر 1397 04:44