دوشنبه, 26 تیر 1396 10:30

سمینار تخصصی رادیوهای پرظرفیت میموسا

این مورد را ارزیابی کنید
(31 رای‌ها)

شرکت داده نما در نظر دارد در تیرماه 96سمینار تخصصی رادیوهای پرظرفیت Mimosa برگزار نماید.

معرفی شرکت میموسا:

میموسا رادیوی کاملا متفاوت در چیپ رادیویی که از شرکت کوانتنا بهره برده و ترکیبی از دو کانال 80 مگاهرتزی با 8 حالت کانفیگی و به صورت مایمو 4*4 طراحی گردیده و تا 1700 مگ تئوریکال ادعا نموده که تا بیش از یک گیگ ترانسفر به صورت udp ما تست نموده ایم .

با توجه به این که شرکت میموسا از جوایز زیادی برخوردار است آشنایی با این رادیوهای این شرکت برای متخصصین از اهمیت زیادی برخورداراست . از اهداف برگزاری این سمینار آشنایی با رادیوهای پرظرفیت این شرکت و بهره برداری از نرم افزار link Design شرکت میموسا می باشد.

سرفصل های آموزشی سمینار:

• محاسبات بودجه لینک PTP
  • نرم افزار Link Design میموسا
  • آشنایی با تکنولوژی TDD و FDD
  • تشریح تکنولوژی 4*4 با 8 حالت
  • نصب صحیح تجهیزات میموسا
  • کار با اسپکترام آنالایزر
  • لایسنس امنیتی و کد فعال سازی
  • تنظیمات تخصصی رادیوی B5c
  • بررسی اثرات تداخل فرکانسی

محل برگزاری سمینار : تهران - خیابان شریعتی - خیابان ظفر - خیابان نفت شمالی -کمپ آموزشی داده نما

تاریخ برگزاری : شنبه 1396/04/31 16 الی 20

{rsform 12}

خواهشمند است هرچه زودتر نسبت به تکمیل فرم اولیه ثبت نام اقدام فرمایید. سپس در روزهای آتی نسبت به ارسال معرفی نامه از شرکت یا سازمان محل کار خود برای قطعی شدن ثبت نام و دریافت کارت ورود به سمینار اقدام فرمایید. اولویت با افراد متخصصی است که زودتر ثبت نام می نمایند و سابقه کار بیشتری در زمینه تجهیزات وایرلس یا مایکرویو را دارا باشند.

لطفا بعد از تکمیل فرم ثبت نام، در اسرع وقت معرفی نامه از شرکت یا سازمان محل کار به ایمیل زیر ارسال نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 12-36618510-031 داخلی 26، مدیرت آموزش آقای مهندس احمدی تماس حاصل نمایید.

خواندن 2824 دفعه آخرین ویرایش در دوشنبه, 26 تیر 1396 12:50

نظر دادن